mdaily

  • ۰
  • ۰
تحقیق درمورد نحوه عملکرد آنتی اکسیدانها 6ص

تحقیق درمورد نحوه عملکرد آنتی اکسیدانها 6ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 6 نحوه عملکرد آنتیاکسیدانها آنتی اکسیدان ها شامل مواد مغذی (ویتامین ها و املاح معدنی) و آنزیم ها ( پروتئین های موجود در بدن که در واکنش های شیمیایی نقش کمکی دارند) هستند. بنظر می رسد این مواد در جلوگیری از ایجاد بیماری هایی مانند سرطان ، بیماری قلبی ، سکته مغزی ، آلزایمر ، آرتریت...ادامه و دانلود

تحقیق درمورد نانو تکنولوچی و صنایع غذایی 40ص

تحقیق درمورد نانو تکنولوچی و صنایع غذایی 40ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 39 آموزشکده کشاورزی شهید رجایی نیشابور عنوان: نقش فناوری نانو در صنایع غذایی استاد ارجمند : جناب آقای انصاریان گردآورندگان: بهزاد محمدی – بهزاد حبیبی پائیز 1386 فهرست عناوین نانو تکنولوژی، فناوری نوین 3 تعریف نانو تکنولوژی 3 تاریخچه نانو در جهان 5 اصول پایه نانو تکنولوژی 6 اساس ارتباط نانو تکنولوژی و علم و...

تحقیق درمورد میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی 25 ص

تحقیق درمورد میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی 25 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 25 میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی Normand r.st Pierre بخش علوم جانوری ، ساختمان علوم جانوری 221-A ، دانشگاه ایالت اوهایو، کلمبوس 43210- OH Email:st-pierre.8@osu.edu گرفتن پیام خانگی تکرار های مداوم و زیاد می تواند مواد زائد را کاهش دهد و مصرف نیتروژن را در لبنیات سازی گسترش...

تحقیق درمورد موانع صادرات مرکبات 64 ص

تحقیق درمورد موانع صادرات مرکبات 64 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 73 مقدمه کاهش درآمدهای حاصل از صدور نفت و نوسانات شدید آن ،افزایش جمعیت کشور،کاهش قدرت خرید درآمدهای نفتی در نتیجه بر هم خوردن رابطه مبادله به نفع کشورهای صنعتی و پیشرفته در راه تجارت با کشورهای جهان سوم و از همه مهمتر پایان پذیر بودن منابع طبیعی و از جمله نفت،باید زنگ خطر را...

تحقیق درمورد مواد معدنی 20ص

تحقیق درمورد مواد معدنی 20ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 20 به طور کلی، غده پاراتیروئید، عمل آزاد شدن کلسیم از استخوان ها را کنترل می کند. با کمبود کلسیم در خوراک دام، این غده تحریک شده با ترشح هورمون خود، باعث آزاد شدن کلسیم می شود، به نحوی که غلظت کلسیم را در خون تقریباً ثابت نگه می دارد. البته در این حالت چون کلسیم و فسفر...

تحقیق درمورد مواد غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن 10 ص

تحقیق درمورد مواد غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن 10 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 11 مواد غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف کافی از مواد غذایی مفید برای سیستم دفاعی بدن، قدرت مقابله آن را بالا میبرد. این مواد غذایی به صورت های مختلف عمل می کنند. هرچه تعداد گلوبول های سفید خون در سیستم دفاعی بدن بیشتر باشد، بهتر می توانند با...

تحقیق درمورد مهندسی صنایع 14 ص

تحقیق درمورد مهندسی صنایع 14 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 14 مهندسی صنایع یکی از شاخههای مهندسی میباشد که به توسعه، بهبود، اجرا و ارزیابی سیستمهای منسجم انسانی، مالی، اطلاعاتی، تجهیزات، انرژی، ماده و فرایند میپردازد. مهندسی صنایع برپایه ترکیب و ادغام مبانی ریاضیات٬ فیزیک و دانشهای اجتماعی با متدهای مهندسی تحلیل و طراحی بهمنظور تعیین پیش بینی و ارزیابی نتیجه بدست آمده از سیستمهای مطبوع...

تحقیق درمورد مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42ص

تحقیق درمورد مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 48 مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی مقدمه بسته بندی عبارت است از هنر وعلم اماده سازی مواد غذایی برای انبار کردن ،ودر نها یت فروش . بسته بندی باید تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اینکه اهداف اولیه بسته بندی یعنی خاصیت حفاظتی و جذابیت رانیز دارا باشد...

تحقیق درمورد مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص

تحقیق درمورد مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 48 مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی مقدمه بسته بندی عبارت است از هنر وعلم اماده سازی مواد غذایی برای انبار کردن ،ودر نها یت فروش . بسته بندی باید تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اینکه اهداف اولیه بسته بندی یعنی خاصیت حفاظتی و جذابیت رانیز...

تحقیق درمورد مقدمه ای بر بسته بندی 15ص

تحقیق درمورد مقدمه ای بر بسته بندی 15ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 18 مقدمه : آن چه در این جا می خوانید فکری نیست که تازه در ذهن ما شکل گرفته باشد . حتی حرف تازه ای هم نیست و پیش از این بارها درباره آن نوشته ایم و گفته ایم . با این حال امید داریم که با تکرار این نوشته ها و گفته ها بستر...

تحقیق درمورد معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) 11ص

تحقیق درمورد معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) 11ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 11 معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) (بخش اول) (Hazard Analysis and Critical Control Point) HACCP به معنای شناسایی و ارزیابی خطر و نقطه کنترل بحرانی می باشد که بعنوان یک سیستم پیشگیری در امر بهداشت مواد غذایی مطرح می گردد. این سیستم جهت جلوگیری از رخداد مخاطرات...

تحقیق درمورد معرفی رشته مهندسی صنایع 10 ص

تحقیق درمورد معرفی رشته مهندسی صنایع 10 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 10 مهندسی صنایع مهندسی، شامل کاربرد روشهای تجزیه و تحلیل اصول فیزیکی برای تبدیل موادخام و سایر منابع به فرمی که رضایت و احتیاجات آدمی را تامین کند، میباشد.با پیشرفت علم و تکنولوژی و تعامل این دو با هم، تخصصها و گرایشهای مختلف مهندسی بوجود آمدهاند. در این ارتباط مهندسی صنایع رشته نسبتاً جدید است...

تحقیق درمورد مضرات مصرف نمک 8ص

تحقیق درمورد مضرات مصرف نمک 8ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 8 مضرات مصرف نمک نمک خوراکی (edible salt) یک ماده معدنی و بـلـورین است که عمدتاً از سـدیم کلراید (sodium chloride) تشـــکیل یافته است. از جمله مصارف نـمک خوراکـی می تـوان بـه طـعم دهـی بـه مـواد غـذایـی، به عنوان یک نـگهدارنده مـواد غـذایـی (جلـوگیری از فسـاد مـــواد غذایی) و ترد کننده گوشت اشاره کرد. تقسیم بندی نمک...

تحقیق درمورد مسمومیت غذایی 18ص

تحقیق درمورد مسمومیت غذایی 18ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 20 مسمومیت غذایی مسمومیت غذایی بر اثر خوردن غذای آلوده یا زیاد خوردن ایجاد میشود. علایم آن بیشتر با درگیری دستگاه گوارش همراه است و شدت این بیماری طیف گستردهای دارد. گاهی آنقدر خفیف است که نیاز به اقدامات درمانی ندارد و گاهی در کودکان زیر 1 سال، افراد پیر و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف آنقدر شدت...

تحقیق درمورد مسمومیت غذایی 18 ص

تحقیق درمورد مسمومیت غذایی 18 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 19 مسمومیت های غذایی گاهی اوقات غذاهایی که در ظاهر بسیار خوشمزه و هوس انگیز هستند، ممکن است واقعاً برایتان بد و خطر آفرین شوند. بله، حتی جذابترین و خوشایندترین غذاها هم ممکن است باعث مسمومیتتان شود. و اغلب افراد خیلی دیر این مسئله را متوجه می شوند. برای جلوگیری از مشکلات گوارشی، ببینید چه غذاهایی برای...

تحقیق درمورد مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 18 ص

تحقیق درمورد مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 18 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 16 مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 1 ـ هدف هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها , بسته‏بندی , نشانه‏گذاری , نمونه‏برداری و روشهای آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا می‏باشد . 2 ـ دامنه کاربرد 1 ـ هدف هدف از...

تحقیق درمورد مراحل تهیه قند از چغندر قند 25 ص

تحقیق درمورد مراحل تهیه قند از چغندر قند 25 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 22 مراحل تهیه قند از چغندر قند مراحل حمل چغندر قند به کارخانه را می توان در نمودار زیر مشاهده کرد. دستگاه تخلیه خاک برگشتی به کامیون کامیون حامل خاک توزین خروج از کارخانه اولین مرحله که در کارخانه بعد از حمل چغندر قند انجام می شود مرحله عیارسنجی می باشد که این...

راهنمای سرویس و نگهداری و اپراتوری هاروسترهای نیشکر (حدود 220 صفحه) فارسی

راهنمای سرویس و نگهداری و اپراتوری هاروسترهای نیشکر (حدود 220 صفحه) فارسی مربوط به مدلهای A8000 , A88000 ...

تحقیق درمورد ماشینهای بسته بندی مواد غذایی 30ص

تحقیق درمورد ماشینهای بسته بندی مواد غذایی 30ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 30 ماشینهای مورد استفاده جهت بستهبندی مواد غذایی امروزه در طرح تیپهای متفاوت ساخته و مورد استفاده قرار میگیرند بیان یک تقسیمبندی جامع و مانع برای همة ماشینها کاری مشکل است اما در ذیل سعی شده با ارائه یک تقسیمبندی با توجه به نحوة عمل کرد این ماشینهای شمای کلی از تنوع ماشینهای مورد استفاده...

تحقیق درمورد ماست 5ص

تحقیق درمورد ماست 5ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 5 ماست ماست یک محصول شیری تخمیر شده نیمهجامد است که چندین قرن قبل در کشور بلغارستان تولید شد و سپس محبوبیت آن افزایش یافت و اکنون در بیشتر قسمتهای جهان مصرف میشود. اگرچه قوام، عطر و طعم آن از منطقهای به منطقه دیگر فرق میکند اما اجزاء سازنده و شیوه تولید آن کم و بیش یکسان است. اجزاء...

تحقیق درمورد کنترل سرمایی مرکبات 35 ص

تحقیق درمورد کنترل سرمایی مرکبات 35 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 38 کنترل سرمایی مرکبات دو شکل عمدهی سرمازدگی وجود دارد: سرمازدگی تشعشعی: این سرمازدگی اغلب با آسمان صاف تشخیص داده میشود، )رطوبت پایین و باد کم.( سرما از سطح زمین به بالا حرکت میکند. سرمازدگی Advection : این زمانی اتفاق میافتد که یک توده هوای سرد و وسیع از قطب جنوب روی منطقه حرکت میکند. این...

تحقیق درمورد فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی UF اولترافیلتراسیون 27 ص

تحقیق درمورد فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی UF اولترافیلتراسیون 27 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 28 سمینار فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی UF اولترافیلتراسیون استاد راهنما : خانم مهندس قاسم زاده تهیه کنند گان : علی عیسی زاده – علیرضا شیبانی ناهید شهریاری – فرزانه فضل – نرگس شادی طاهره باقعی – مهدیه آقایی تاریخچه : تاریخچه جداسازی مواد...

تحقیق درمورد فرایند انجماد مواد غذایی 10ص

تحقیق درمورد فرایند انجماد مواد غذایی 10ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 11 بسمه تعالی پیشگفتار آئین کار فرآیند انجماد مواد غذایی و عرضه آن که بوسیله کمیسیون فنی نگهداری مواد غذایی در سرد خانه زیر صفر تهیه و تدوین شده و در هشتادمین کمیته ملی استاندارد فرآورده‏های کشاورزی و غذائی مورخ 68/8/30 مورد تائید قرار گرفته , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون...

تحقیق درمورد فراوری گوچه فرنگی در سردخانه 10ص

تحقیق درمورد فراوری گوچه فرنگی در سردخانه 10ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 10 عنوان تحقیق : آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه استاد ارجمند : جناب آقای مهندس محمدیان گرد آورنده : منصور قاسمی بهار 1386 فهرست مطالب هدف و دامنه کاربرد آماده سازی گوجه فرنگی بسته بندی بارگیری در وسایل ترابری مجهز به تجهیزات سرمازا یا سردخانه شرایط بهینه در طی ترابری...

تحقیق درمورد فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا 8ص

تحقیق درمورد فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا 8ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 8 فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا مقدمه مواد غذایی را می توان با استفاده از فرآیندهای حرارتی یا غیر حرارتی نگهداری نمد. فرآیندهای حرارتی (تحت عناوین حرارت دادن و پختن )علاوه بر غیر فعال نمودن میکروارگانیسم ها، بر کیفیت مواد غذایی نیز اثر می گذارند. این در...

تحقیق درمورد فایل

تحقیق درمورد فایل لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 118 خلاصهای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابههای غیرالکلی گازدار کلیاتی در مورد نوشابههای غیرالکلی گازدار: مواد تشکیل دهندة نوشابههای غیرالکلی گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شکر، گازکربنیک، اسانسها، مواد پایدارکننده، رنگهای مجاز خوراکی و اسیدهای خوراکی. نوشیدنیهای غیرالکلی را برا اساس منشاء مواد اولیه بصورت زیر تقسیمبندی میکنند: آبهای آشامیدنی- آبهای درمانی- شیر بعنوان نوشابههای گازدار...

تحقیق درمورد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی 43ص

تحقیق درمورد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی 43ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 58 6954 مواد غذایی ـ غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی ـ آئین کار بهداشتی چاپ اول آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی...

تحقیق درمورد غذا 81 ص

تحقیق درمورد غذا 81 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 80 به نام خداوند جان و خرد موضوع پژوهش : غذا دبیر راهنما : سرکار خانم خسروانی سر گروه : زهرا محسنی محققان : فرزانه آقا بابایی ، مهدیه پنجه شاهی ، زهرا محسنی ، زهره محسنی ،گلشن محمد پور . درس : علوم تجربی پایه : دوم راهنمایی آموزشگاه : راهنمایی شاهد عفاف شهرستان : کرج ناحیه...

تحقیق درمورد طرح تولید گوشت مرغ 10 ص

تحقیق درمورد طرح تولید گوشت مرغ 10 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 14 مقدمه با رشد انفجاری جمعیت بشر در قرن گذشته ، نیاز مبرم به تهیه مواد غذایی مورد احتیاج این جمعیت روبه رشد ، بیشتر احساس می شود. از بین مواد غذایی مورد نظر انسان تأمین مواد پروتئینی در دوره های مختلف رشد (از کودکی تا جوانی و پیری) از اهمیت و جایگاه ویژه و...

پاورپوینت درس 11 مطالعات اجتماعی هفتم (تنوع زیستگاه های ایران)

پاورپوینت درس 11 مطالعات اجتماعی هفتم (تنوع زیستگاه های ایران) این پاورپوینت در38 اسلاید تهیه و تنظیم شده است. با بکارگیری تصاویر جالب و جذاب و دسته بندی مطالب سعی کرده ایم یادگیری مطالب را برای دانش آموزان عزیز تسهیل بخشیم . با انتخاب این پاورپوینت از تدریس و آموزش لذت خواهید برد.بدیهی است عناوین و مطالب واسلایدهاتوسط دبیران مجرب و دلسوز در جهت گسترش علم و دانش روزافزون همه دانشجویان با ظرافت خاصجمع آوری شده است. ...

تحقیق درمورد صنایع مواد غذایی 16 ص

تحقیق درمورد صنایع مواد غذایی 16 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 19 صنایع مواد غذایی غذا و تغذیه ، بیشک مهمترین موضوع مورد بحث دنیای امروز را تشکیل میدهد. افزایش آگاهی و دانش مردم در مورد خصوصیات تغذیهای ترکیبهای مختلفی غذایی ، نیازمند این است که در مورد غذاهای خاص اطلاعات بیشتری مانند میزان هر یک از مواد معدنی و ویتامینها و مقدار مواد قندی و چربیها...

تحقیق درمورد صنایع خراسان 12ص

تحقیق درمورد صنایع خراسان 12ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 13 صنایع industries صنعت تاریخچه صنعت استان خراسان گویای آن است که گسترش آن در گذشته بر حمل ونقل کالا در جاده ابریشم متکی بوده و محصولات خراسان از قبیل منسوجات ، خشکبار ، صابون و سفال و از این جاده در داخل و خارج از کشور توزیع می شده است . با اختراع ماشین بخار و...

تحقیق درمورد شیر 33ص

تحقیق درمورد شیر 33ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 44 مقدمه شیر باارزشترین ماده غذایی است که تقریباً کلیه مواد لازم جهت رشد و ادامه زندگی انسان را دارا بوده و اهمیت آن بخصوص در مورد تغذیه و رشد کودکان مشهود است و تنها ماده غذایی است که میتواند بطور متعادل اکثر نیازهای غذایی انسان را تأمین کند. پروتئین شیر کلیه اسیدهای آمینه ضروری لازم برای بدن را...

تحقیق درمورد شیر 105 ص

تحقیق درمورد شیر 105 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 153 فهرست 1- چکیده مطالب 2- مقدمه 3- شیر و اهمیت آن 4- تولید شیر 5- شیر شتر 6- ترکیبات کلی شیر 7- اجزای سازنده اصلی شیر - پروتئین - چربی - لاکتوز - ویتامین ها و نمک های معدنی 8- انعقاد حرارتی شیر شتر - بحث و نتیجه گیری 9- ویژگی های پروتئین های آب پنیر شیر...

تحقیق درمورد شیوه (استراتژی) در شیر اِن زِد 9ص

تحقیق درمورد شیوه (استراتژی) در شیر اِن زِد 9ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 10 Is Strategy at NZ Milk شیوه (استراتژی) در شیر اِن زِد پاول کارگ (دانشگاه کانتربری – نیوزیلند) باب مکوین (دانشگاه ویاکاتو – نیوزیلند) خلاصة اجرایی EXECUTIVE SUMMARY شیر اِن زد یک شیر تازه ذخیره شده کوچک می باشد که در نظر گرفته می شود که استفاده شود در سطح وسیعی (IS) که بیشتر...

تحقیق درمورد شیر 38 ص

تحقیق درمورد شیر 38 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 35 مو ضوع تحقیق : شیر تهیه کننده : غلامعلی مهتر آنچه باید درمورد شیر بدانیم : مقدمه: ضرورت مصرف روزانه شیر برای تمامی گروههای سنی همواره از سوی متخصصان علم تغذیه و سازمان های بهداشتی بین المللی از WHO و FAO توصیه شده است . امروزه میزان مصرف شیر و فرآورده های آن در هر جامعه, یکی...

تحقیق درمورد شکل‌گیری و تکامل مهندسی صنایع و تغییر آن 46 ص

تحقیق درمورد شکل‌گیری و تکامل مهندسی صنایع و تغییر آن 46 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 46 مقدمهای بر مهندسی صنایع و سیستمها چکیده در این مقاله تاریخچه شکلگیری و تکامل مهندسی صنایع و تغییر آن از مهندسی صنایع سنتی به مهندسی صنایع و سیستمها شرح داده میشود. مهندسی صنایع و سیستمها، تعریف و جایگاه آن در سازمان بررسی میشود. در پایان به برخی از فعالیتهای...

تحقیق درمورد سیلو 35 ص

تحقیق درمورد سیلو 35 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 40 کلیات سیلو: سیلو کردن عملی است که به وسیله آن برخی از غذاهای دام در محلی محفوظ و حتی المقدور بدون هوا تحت تخمیر قرار گرفته و نگهداری می شود. این محل ها سیلو نامیده می شود. (سیلو کلمه ای است اسپانیائی و به معنی انبار و یا زیر زمین می باشد) و مواد سیلو شده را...

تحقیق درمورد سیستم های HACCP در صنایع غذایی 15ص

تحقیق درمورد سیستم های HACCP در صنایع غذایی 15ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 17 سیستم های (HACCP )در صنایع غذایی HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, اندیشه برقراری این سیستم برای کاهش ریسک سلا مت مصرف کنند گان مواد غذایی از اقدامات شرکت pilsbury مشاور وهمکار سازمان ملی سفینه های فضا یی و فضا نوردی امریکا (نا سا) (NASA ) ریشه گرفته است...

تحقیق درمورد سویا 14ص

تحقیق درمورد سویا 14ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 16 سویا وبیاى روغنی، سوژا یا سویا از دانههاى مهم روغنى بهشمار مىرود و این گیاه بر اساس بسیارى از مدارک و شواهد، ۲۸۰۰ سال قبل از میلاد در چین کشت مىشده و بهعنوان گیاهى مقدس مطرح بوده است. منشاء و منطقه اصلى اهلى شدن این گیاه، شمال شرقى چین دکر شده است، اما مرکز ژنى جنس Glycine، علاوه...

تحقیق درمورد سوء تغذیه 20ص

تحقیق درمورد سوء تغذیه 20ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 20 سوء تغذیه سوء تغذیه یکی از مهمترین علل مرگ و میر و ناتوانی در کودکان می باشد . عدم تعادل بین مواد غذایی و انرژی مصرفی با نیاز بدن برای رشد ، نگهداری وعملکرد اعضای بدن ، عامل ایجاد این ناهنجاری است .کاوشیکور و ماراسموس ۲ نمونه از کمبود انرژی - پروتئین از این بیماری می باشند...

تحقیق درمورد سموم مواد غذایی 15ص

تحقیق درمورد سموم مواد غذایی 15ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 15 کودها، سموم و میوههایی که میخوریم انواعی از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی به وسیله گیاهان جذب شده و در قسمتهای خوراکی گیاه ذخیره میشود آیا تا به حال میوهای خوردهاید که مزهاش به نظرتان تلخ و غیرطبیعی بوده باشد؟ آیا شده است که سیبی را گاز بزنید و پس از خوردن، طعم...

تحقیق درمورد سطح پتاسیم 13ص

تحقیق درمورد سطح پتاسیم 13ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 13 چرای یونجه تجربه تازه ای نیست. چرای یونجه در ایالت متحده یا به صورت تنها یو یا همراه با گندمیان یا سایر حبوبات معمول بوده است. در مقایسه با سیستم های مدیریتی چرای یونجه هرگز تجربه شایع در این کشور نبوده است. در صورتی که در سایر کشورها یونجه به صورت چرا استفاده زیاد داشت. ولی به...

تحقیق درمورد سرکه 17ص

تحقیق درمورد سرکه 17ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 17 نتایج تحقیق و بررسی دانشمندان در مورد فواید سرکه سیب و خواندنیهایی درباره سرکهامروز از تلفیق چند مقالخ علمی و مفید و نتایج تحقیق دانشمندان راجه به سرکه برای شما عزیزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنیهای سرکه و نحوه استفاده آن ارائه کرده ام امیدوارم مورد استفاده و بهره عزیزان قرار گیردسرکه تعریف:...

تحقیق درمورد زیتون 22ص

تحقیق درمورد زیتون 22ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 22 زیتون وبلاگ تخصصی صنایع غذایی رنگها در صنایع غذایی رنگ یکی از مشخصات اغذیه است که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از هنگامی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل تبدیل شود با یک رنگ قابل قبول برای...

تحقیق درمورد رژیم غذایی در نوجوانان 44 ص

تحقیق درمورد رژیم غذایی در نوجوانان 44 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 49 رژیم غذایی در نوجوانان دوره نوجوانی دوره انتقال از کودکی به جوانی است که با جهش رشد جسمی و بلوغ توام است. بنابراین تغذیه این دوران از نظر رشد اهمیت زیادی دارد. از آنجایی که یکی از مشکلات عمده تغذیهای در این دوران وجود باورهای غلط غذایی است، لذا اصلاح باورهای غذایی آنها از...

تحقیق درمورد رژیم غذایی در نوجوانان 28 ص

تحقیق درمورد رژیم غذایی در نوجوانان 28 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 35 رژیم غذایی در نوجوانان دوره نوجوانی دوره انتقال از کودکی به جوانی است که با جهش رشد جسمی و بلوغ توام است. بنابراین تغذیه این دوران از نظر رشد اهمیت زیادی دارد. از آنجایی که یکی از مشکلات عمده تغذیهای در این دوران وجود باورهای غلط غذایی است، لذا اصلاح باورهای غذایی آنها از...

تحقیق درمورد روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 10ص

تحقیق درمورد روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 10ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 12 روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر:روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر به سه دسته تقسیم می گردند: دسته اول روشهای حجمی: در این دسته از روشها قسمت غیر چرب شیر در اسید سولفوریک حل شده و قسمت چرب پس از سانتریفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گیری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت...

تحقیق درمورد روش های تهیه کمپوست 16 ص

تحقیق درمورد روش های تهیه کمپوست 16 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 16 روش های تهیه کمپوست الف) روش دستی : معمولاًٌ برای تهیه کود آلی در مناطق کم جمعیت مانند روستاها از این روش استفاده می شود. و از آنجایی که بهترین روش دفع زباله در مناطق روستایی تهیه کود از زباله است. می تواند مورد توجه بسیاری از روستائیان قرار گیرد، که خود به چندین...

تحقیق درمورد روش ها ی نگهداری مواد غذایی 19ص

تحقیق درمورد روش ها ی نگهداری مواد غذایی 19ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 22 تعریف 1 روش هایی جدید برای نگهداری غذا 2 نگهداری سبزی و میوه : ( کاربردی ) 7 آلوی سردرختی 8 آمادهسازی 10 حفظ و نگهداری غذاها 10 کنسرو کردن 11 نمک سود کردن (شور گذاشتن): 11 مربا ها و ژله ها: 11 انجماد 11 خشک کردن 12 روش های نامطمئن کنسروسازی...



...

  • ۹۶/۰۹/۲۵
  • حسن حسنی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی